Blog

ΒΑΡΕΛΙ 13LT

Βαρέλι 13lt στρογγυλό,με μεταλλικό γαλβανιζέ χεράκι για την αποφυγή οξείδωσης σε επαφή με το αλάτι, με προστατευτική λαβή.

Λεπτομέρειες

ΒΑΡΕΛΙ 50LT

Βαρέλι 50lt με περαστά χερούλια, στεγανό στόμιο με λάστιχο για μεταφορά και αποθήκευση ελαιολάδου, ελιάς, τουρσί και μούστου.

Λεπτομέρειες

ΕΞΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία ATTICA PLAST δραστηριοποιείται στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Βαλκανική αγορά. Το τμήμα εξαγωγών της εταιρείας έχει βάλει σαν πρωταρχικό στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας των προϊόντων μας στις εκάστοτε αγορές μέσα από την εκμετάλλευση ευκαιριών που θα δημιουργηθούν. Παράλληλα, αναζητούνται συνεχώς νέες ευκαιρίες συνεργασίας που παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης.
Λεπτομέρειες

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και σχεδίων όπως βαρέλια, μπιτόνια  συσκευασίας τροφίμων διαφόρων χωρητικοτήτων, ελαιολάδου, ελιάς, γάλακτος, τουρσί, μούστου,  με ουσιαστική χρηστικότητα να διαθέτουν μεγάλη ποικιλία τιμών και σχεδίων. Ανταποκρινόμενοι στις  ανάγκες και τα θέλω των συνεργατών μας ώστε να αναδεικνύουν  με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο τα προϊόντα τους. Η Νέα μας σειρά σε ποτιστήρια…
Λεπτομέρειες

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 50 ΕΤΩΝ

Η ATTICA PLAST είναι η συνέχεια της εταιρείας ''Detz Plast'' Δ. Τζελέπη, δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής πλαστικών ειδών εδώ και  50 χρόνια. Kάνοντας χρήση της πολυετούς εμπειρίας της, αλλά και αξιοποιώντας κατάλληλα το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να προσφέρει στους συνεργάτες της ένα ευρύ και συνεχώς αναπτυσσόμενο φάσμα προϊόντων, που καλύπτει…
Λεπτομέρειες